Sedot mail gmail


He3 judulnya sangar je sedot ngga gitu ding maksudnya setting evolution ituloh mail client nya GNOME, tadi aku barusan ngonfigurasi biar gampang gituloh ngeliat dan mbalesin dari email gmail, jadinya nyobain evolution cobain deh gampang kok kalo bingung liat disini cara ngonfigurasinya. Hmm jadi enak nih nyedot email dan meludahkan (mengirim) email kok meludahkan ya iyalah habis disedot trus diapain masa ditiup mmm gimana kalo disebul he he he kacau-kacau udah deh ngirim aja

Advertisement

Published by

susiloharjo

Khoirunnas anfa'ahum linnas A Father, Husband and love to learn person Love my Family, Electronics, Photography, Robot, Dreaming, Programming

Ditunggu komennya ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.