ubuntu dan games


Siapa bilang pake linux ngga bisa maen game coba aja buka add/remove dibawah menu nya feisty trus arahkan lagsung menuju menu games liat aja disana buanyak banget bisa kita temukan games-games emang sih untuk memakainya kita harus download tapi it’s fun mengisi sela-sela waktu yang yang kosong untuk beristirahat sejenak untuk bermain games 🙂 tetap semangat yah

Advertisement

Published by

susiloharjo

Khoirunnas anfa'ahum linnas A Father, Husband and love to learn person Love my Family, Electronics, Photography, Robot, Dreaming, Programming

Ditunggu komennya ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.